Zo verwerken wij uw bestelling:

Drie keer per week worden de bestellingen van Zeevla  netjes bij u thuisbezorgd. 🐔😋 Hoe dat in zijn werk gaat? Dat laten we hier graag aan u zien.

Like en deel dit bericht!👍 Drie keer per week worden de bestellingen van Zeevla netjes bij u thuisbezorgd. 🐔😋 Hoe dat in zijn werk gaat? Dat laten we hier graag aan u zien. 👍Het begint allemaal met de dagelijkse aanvoer van verse kip én onze eigen interne kwaliteitscontrole hier op. 👍Alles wordt in geconditioneerde ruimtes klaar gemaakt voor verzending. 👍Uw producten worden afgewogen, in zakjes verpakt en die gaan weer in een speciale voedseldoos. 👍In die doos doen we nog een extra bevroren koelelement én een verrassing als dank voor uw bestelling.👍Daarna wordt het pakket via onze eigen koelwagen bij u thuis aan de deur bezorgd in Zeeuws-Vlaanderen en Walcheren op maandag, donderdag en zaterdag.Dus…kom gezellig naar de markt of bestel lekker makkelijk online via onze webshop: www.zeevla.nl.Graag tot ziens.🌞Team Zeevla

Geplaatst door Poelier Zeevla op Donderdag 12 juli 2018

 

👍Het begint allemaal met de dagelijkse aanvoer van verse kip én onze eigen interne kwaliteitscontrole hier op. 

👍Alles wordt in geconditioneerde ruimtes klaar gemaakt voor verzending. 

👍Uw producten worden afgewogen, in zakjes verpakt en die gaan weer in een speciale voedseldoos. 

👍In die doos doen we nog een extra bevroren koelelement én een aardigheidje als dank voor uw bestelling.

👍Daarna wordt het pakket via onze eigen koelwagen bij u thuis aan de deur bezorgd in Zeeuws-Vlaanderen en Walcheren op dinsdag, donderdag en zaterdag.

Klik hier voor onze bezorgtijden.

Dus…kom gezellig naar de markt of bestel lekker makkelijk online via onze webshop: zeevla.nl.

Graag tot ziens.🌞

Team Zeevla